Què és un Gomet Verd?
Un Gomet Verd és un seguidor dels Amics de les Arts amb ganes de concerts i de participar-hi activament.

Què s'ha de fer per ser un Gomet Verd?
Per ser un Gomet Verd només s'ha de voler ser-ne i posar-se un gomet verd a la cara o a la roba per identificar-se durant els concerts.

13 de març del 2011

Un dissabte... qualsevol?

Hola Gomets!

Ahir vam fer la primera trobada de Gomets Verds a Terrassa!!!

Malgrat que els element s'havien conjurat per fer-nos la punyeta i ens havien enviat un diluvi digne de les èpoques de Noè, a les 12 ens vam trobar més de mitja dotzena de Gomets Verds. Tot i que la idea inicial era anar a dinar al Parc de Vallparadís, el diluvi va fer que ens trobéssim en una cafeteria, on vam estar xerrant i explicant-nos annècdotes (que no són poques) mentre fèiem el cafetó.

Després de dinar a la mateixa cafeteria vam anar cap al cafè-bar d'Els Amics de les Arts. Allà, després que algun dels Gomets marxessin i n'arribés algun de nou, vam posar-nos a jugar a un nou joc de taula: El Joc dels Amics! Es tracta d'un mixt entre el Trivial i l'Oca amb temàtica 100% Amics de les Arts. De fet, és un tauler similar al de l'Oca amb caselles de colors com el Trivial. I cada color és per fer una pregunta de diferents temàtiques: Coses del YouTube, Concerts, Cançons i Els Amics i els seus Amics.


Aquest joc, creat i produït per Gomets Verds, tenia com a finalitat recordar coses dels Amics, passar-ho bé recordant concerts, vídeos, frases de cançons... i fins i tot fent imitacions dels monòlegs dels Amics!!! Una altra curiositat són les fitxes, ja que es pot jugar amb la fitxa d'en Dani, de l'Eduard, d'en Joan Enric, d'en Ferran, de l'Home-gos, d'en Kurti, d'en Sidru, d'en Tosti, d'en Genís, d'en Ramon, d'en Pol i d'en Riveriego!!! Aquí les teniu en posició "concert".


Un cop iniciada la partida, les posicions van anar molt igualades entre les fitxes Ferran, que va arribar el primer, i Joan Enric, que va ser segon. Per una altra banda anaven en Dani, que va caure dues vegades a la casella de la mort i va haver de tornar a començar, i l'Eduard, que es va trobar enmig d'un bucle anant de daus a daus SEMPRE endarrera! També hi havia en Kurti, que anava fent com qui no vol la cosa i va acabar tercer, i en Genís, que anava a un pas moooolt tranquil.


Quan vam anar acabant, vam agafar noves fitxes. Així van sortir en Ramon (substituint en Ferran), l'Home-gos (que va sortir per en Joan Enric) i en Tosti (que va agafar el lloc d'en Kurti). I la gran jugada (4 notes a unisò) la va protagonitzar en Tosti, que anant d'Amics a Amics i tiro perquè m'agraden les ics, i de dau a dau (cap endavant, no com l'Eduard) va arribar quart avançant des de molt enrera en una sola tirada!!!


La veritat és que ens ho vam passar molt bé i vam acabar ben entrada la tarda, de fet ja era vespre, sense parar de parlar de les mil i una coses que hem viscut al voltant dels Amics.


Aquesta va ser la primera, però tenim ganes de fer-ne més. De moment, com els Amics, ens hem donat un temps per poder crear. Però no us preocupeu, que n'hi haurà més.

Aquestes i més fotos, a l'album del Facebook!
Ah, i més endavant, el vídeo amb els millors moments!!!

Fins aviat, Gomets!

8 comentaris:

  1. Un dissabte geniaal! :)
    va estar molt i molt bé, s'ha de repetir aviat!!

    Amb moltes ganes de veure el vídeo dels millors moments...jejeje

    ResponElimina
  2. Molt molt molt bona retransmissió en diferit de la partida!! Ja tinc ganes de tornar-nos a veure en video fent el gamba als Amics! Hihihihi!

    ResponElimina
  3. Genial, la crònica!!! Jo també tinc ganes de més!!!!

    ResponElimina
  4. Va estar molt bé! Va ser molt divertit tot plegat, el joc, les vivències del concerts...

    ResponElimina
  5. Molt bona cronica, de la trobada, va ser una gran tarda i vaig disfrutar molt, ja tinc ganes de la segona trobada, i de veure el video dels millors moments!!!!

    ResponElimina
  6. Molt bé Gomets!! quina enveja que em feu!. Jo no vaig poder assistir-hi, espero que a la proxima pugui venir.
    Bibi, em sembla que tenim alguns amics en comú, i no son els de les arts... :) .
    Salutacions

    ResponElimina
  7. Ei molt bona la crònica, i quina enveja que feu!! quina currada el joc dels amics m'ha fet molta gràcia, segur vau riure molt (com es veu a les fotos), ara ens falta esperar el video!!

    Petons, Mònica

    ResponElimina
  8. Xevi, sí que tenim amics en comú... vam coincidir en un casament farà ja 2 anys ;)!!!

    ResponElimina