Què és un Gomet Verd?
Un Gomet Verd és un seguidor dels Amics de les Arts amb ganes de concerts i de participar-hi activament.

Què s'ha de fer per ser un Gomet Verd?
Per ser un Gomet Verd només s'ha de voler ser-ne i posar-se un gomet verd a la cara o a la roba per identificar-se durant els concerts.

15 de març del 2011

Felicitats!

Avui, després d'haver-nos felicitat a nosaltres mateixos per haver aconseguit en poc més d'un mes 2000 visites al blog (gràcies a tots i totes!), hem de felicitar als Amics. Felicitar-los per 3 premis Enderrock, 3 premis que només ells podien guanyar: Millor Videoclip (L'home que treballa fent de gos), Millor Web (of course) i Millor Directe (no podia ser d'altra manera).

Van començar recollint el premi al millor web la Laia Marquès i l'Adrià Fontcuberta. Més endavant va ser el torn d'en Víctor, que va recollir el premi al millor videoclip. I finalment va arribar el moment d'envair l'escenari: premi al millor directe, que van recollir l'Eduard, en Dani, en Joan Enric i en Ferran escortats per en Tosti, en Pol, en Ramon i en Kurti.

I com que els Gomets som com nostru senyor, que som per tot arreu, també hi érem. I la Laia ens ha enviat fotos del moment en què el recollien, acompanyats per Màrius Serra i, més tímids i amagats darrera d'en Ferran i en Joan Enric, Pere Mas i Xavi Coral.

Per acabar-ho d'adobar, avui en Joan Enric ha estat al costat d'en Lluís Gavaldà (sí, aquest nano que comença i que de tant en tant canta amb els Amics), acompanyats per Pep Blay (als seus peus, senyor), Tian Riba i Xavi Coral al programa Divendres, parlant dels premis. A més, els Gomets Verds hem sortit anomenats en un SMS (gràcies Bibi!!!).

I encara hem de felicitar a l'Eduard, que avui en fa 33!!! Per molts anys!!! Pensa que n'hi va haver un que a la teva edat ja el crucificaven!

Quin dia, oi?

6 comentaris:

  1. Que bèstia!!! N'hi va haver un que el van crucificar...!!!
    I, per la part que em toca, gràcies a vosaltres!! Llàstima que en JE no l'hagi vist en directe, pq hagués pogut dir, "Homeee!! els Gomets!!! Els hem de cantar Coses de nens a Castelló.."

    ResponElimina
  2. Hehehhee, hagués estat molt gran que ho digués, perquè aleshores amb tants testimonis ja no haurien pogut dir que no... :P

    ResponElimina
  3. Jo també he vist el teu sms!!! I pensava... Serà la Bibi/gomet??? Veig que si! :)
    Quina gràcia!

    ResponElimina
  4. Espero amb candeletes el post d'avui... :D

    ResponElimina
  5. jo també vaig veure l'sms, molt bona Bibi

    Mònica

    ResponElimina