Què és un Gomet Verd?
Un Gomet Verd és un seguidor dels Amics de les Arts amb ganes de concerts i de participar-hi activament.

Què s'ha de fer per ser un Gomet Verd?
Per ser un Gomet Verd només s'ha de voler ser-ne i posar-se un gomet verd a la cara o a la roba per identificar-se durant els concerts.

15 d’agost del 2011

Prova 3 - Gimcana Verda 2.0


Gomeeeeeets!!

Ja som aquí!! Anem una mica tard avui, ho sabem; per causes vàries no hem pogut actualitzar abans. Però tranquils, que la tercera prova ja és aquí! ;)

Avui volem recordar un dels posts mítics del blog dels Amics de les Arts, un post que va rebentar el servidor a causa de la graaan quantitat de gent que entrava i volia comentar! Sí, exacte, el post de la porra del Barça! ;)

El novembre del 2010 el blog dels Amics va tenir un dels posts més comentats de la història, sinó el que més...en el qual el nombre de comentaris va arribar quasi bé als 500!! Un dels noms de les persones que va comentar i va encertar la porra va portar més tard a certa broma degut a la semblança amb el nom d'un dia de la setmana...te'n recordes de quin dia de la setmana es tracta?

NOTA: Si no us en recordeu, aneu a buscar el vídeo en què els Amics comuniquen el guanyador de la porra al YouTube i allà hi trobareu la resposta!

Molta sort a toooots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada