Què és un Gomet Verd?
Un Gomet Verd és un seguidor dels Amics de les Arts amb ganes de concerts i de participar-hi activament.

Què s'ha de fer per ser un Gomet Verd?
Per ser un Gomet Verd només s'ha de voler ser-ne i posar-se un gomet verd a la cara o a la roba per identificar-se durant els concerts.

8 d’agost del 2011

Prova 2 - Gincama Verda 2.0

Bon dia Gomets i Gometes!! :D

Aquí tenim la segona prova de la gincama verda, aquest cop us ho posem una miqueta més difícil... Esperem que hagueu trobat la paraula anterior i que pogueu també descobrir aquesta i que us estigueu divertint!

Ja frisem per ser a la trobada del dia 10 de setembre (de la qual us donarem detalls ben aviat, lloc, horari...) i veure totes les vostres històries!

Fa un any els Amics estaven en plena gira estiuenca per ses Illes. Allà van gravar diversos videos, en algún apareix un tal Trovatore per primera vegada versionant els Amics en italià. Però avui no volem que mireu aquest, noooo!! Avui us volem remetre a un video que el dia quatre va fer tot just un any que va ser gravat... un en que els Amics i en Kurti prenien una clareta a un "xiringuito" d'una platja de Formentera. Un en que discutien, en un debat molt interessant, què devien voler dir les sigles de certa marca de crema solar. El dia 8 d'agost de 2010 al blog ens convidaven a posar el nostre granet de sorra en aquest intens i transcendental debat. 

La paraula clau d'avui és la resposta a aquesta pregunta:

De quin aliment en Ferran vol assabentar-se d'on el fan venir?

I per acabar, recordeu quin dia va ser ahir? Recordeu on erem fa sis mesos? Els uns el diumenge, i els altres el dilluns? :')

1 comentari:

  1. Jajjajajj m'encanta aquest vído!! :)
    A veure si abans que s'acabi l'estiu en podem veure algun del mateix estil...jejejj

    ResponElimina