Què és un Gomet Verd?
Un Gomet Verd és un seguidor dels Amics de les Arts amb ganes de concerts i de participar-hi activament.

Què s'ha de fer per ser un Gomet Verd?
Per ser un Gomet Verd només s'ha de voler ser-ne i posar-se un gomet verd a la cara o a la roba per identificar-se durant els concerts.

1 d’agost del 2011

Prova 1 - Gincama Verda 2.0

Mooolt bon dia a tots Gomets i Gometees!!
Avui comença el mes d'agost, i amb ell la tant esperada Gimcana Verda 2.0!!

Recordem una mica com funciona tot: a partir d'avui, cada dilluns cap al migdia publicarem una prova que consistirà en buscar pel blog dels Amics de les Arts i els vídeos penjats al YouTube per trobar una paraula clau. Quan s'acabi la gimcana en total tindreu 6 paraules clau, amb les quals haureu de redactar "La història del tercer home" que tancarà la trilogia dels "homes que...". Podreu enviar les vostres històries al correu gometsverds@gmail.com i qui vulgui venir a la SEGONA TROBADA DE GOMETS VERDS el 10 de setembre podrà compartir la seva història amb la resta de Gomets Verds que vinguin! Sí?? Tot entès?? Doncs aquí va la primera prova de la gimcana:


Avui som 1 D'AGOST DEL 2011; recordeu el post del blog dels Amics del 1 D'AGOST DEL 2010, fa just un any? Si hi aneu, trobareu una "petita guia bàsica" dels concerts que farien durant l'estiu. Als Amics sempre els han agradat els jocs cooperatius, és a dir, fer que el públic canti sol alguna de les seves cançons. Últimament, era amb la MERDA SE'NS MENJA, però abans ho havien fet amb altres cançons com EL CODIGO DA VINCI. En un d'aquests concerts de la petita guia bàsica van fer "el Código més gran"...si poseu aquestes paraules al YouTube us sortirà un vídeo on ho podreu veure. I la paraula d'aquesta setmana és la resposta a la pregunta QUÈ ÉS EL QUE SEMBLA, PERÒ NO HO ÉS, AQUEST "JOC COOPERATIU"? 


Bé doncs, ja ho sabeu....a fer recerca!! Esperem que ho disfruteu moltíssim!! 

5 comentaris:

  1. Geniaaaaaaaaaaal, m'encanta! Ja tinc la primera paraula, i no penso donar la solució ni a l'Aleix, ni al Manel... A la Dolors... bé, m'ho pensaré!! :)

    ResponElimina
  2. PERFECTEE!!
    Sí! Millor no dieu les paraules a l'altra gent ni les publiqueu aquí o al fb, així el dia 10 quan ens trobem veurem si tothom ha deduït les paraules correctes o algunes altres! ;)

    ResponElimina
  3. Ostres imagineu que algú no sap la paraula donareu alguna pista?? Tot i que aquesta és molt fàcil!

    ResponElimina
  4. Aquesta gimcana promet... quants records, això de tornar a xafardejar el blog, buscar iutups... i això que al concert en qüestió no hi vaig anar!

    ResponElimina
  5. Diría que la tinc!!Primera paraula trobada!!!

    ResponElimina