Què és un Gomet Verd?
Un Gomet Verd és un seguidor dels Amics de les Arts amb ganes de concerts i de participar-hi activament.

Què s'ha de fer per ser un Gomet Verd?
Per ser un Gomet Verd només s'ha de voler ser-ne i posar-se un gomet verd a la cara o a la roba per identificar-se durant els concerts.

9 d’abril del 2011

Mensiversari

Avui, donant un cop d'ull, m'he adonat que fa un parell de dies va ser el segon "mensiversari" del darrer concert d'Els Amics de les Arts al Palau de la Música. I sembla com si haguessin passat anys.

Des d'aquell dia hem fet nous amics, hem fet la primera trobada de Gomets Verds (i sé que no tinc perdó, però encara us dec uns fragments de vídeo de la trobada), hem reviscut el concert del Palau pel 33, hem passat hores buscant nous vídeos dels Amics a la xarxa, hem comprat entrades per algun dels pocs concerts que sabem que faran enguany, ens hem maleït els ossos per no poder anar a algun altre d'aquests concerts, hem anat a veure l'exposició Genius Loci (properament, la crònica)...

Gràcies per fer que tot això sigui possible. Gràcies als Amics, als Gomets, a les Amigues dels Amics i, sobretot, a les més de 3000 visites al blog que hi ha hagut en aquests 2 mesos escassos.

Gràcies i felicitats!!!

3 comentaris:

  1. I sembla que va ser ahir... perquè emocionar-se encara quan veus els videos és normal?? o és una complicacaió del amicsdelesartsitis?? No serà greu veritat???
    Moltíssimes ganes de tornar a veure MOOOLLLTTSSS gomets el Magic Box!!! a també ja que i som escoltar els amics (jijij!!!)

    ResponElimina
  2. Ens ha donat temps de fer tantes coses???? M'ha passat volant i estic molt contenta d'haver viscut totes aquestes coses al vostre costat!! I de totes les que viurem no puc fer més que esperar-les amb moltíssima il·lusió! :)

    ResponElimina
  3. Gomets!!!!! Us estimo quasi tant com als Amics!!!!!!!!!!!!! ;))
    Tinc ganes de més!!!!!

    ResponElimina