Què és un Gomet Verd?
Un Gomet Verd és un seguidor dels Amics de les Arts amb ganes de concerts i de participar-hi activament.

Què s'ha de fer per ser un Gomet Verd?
Per ser un Gomet Verd només s'ha de voler ser-ne i posar-se un gomet verd a la cara o a la roba per identificar-se durant els concerts.

17 de febrer del 2011

Destinació: Castelló


Els Amics de les Arts tornen a la càrrega. I els Gomets Verds no volem ser menys. El proper divendres 29 d'abril, a les 11 de la nit, toquen a la sala Magic Box de Castelló. I el Gomets Verds hi serem! De moment som més de mitja dotzena de gomets que ja hem comprat l'entrada aquí. Per més informació podeu consultar el Facebook de Magic Box.

De moment no tenim res massa planificat: hi ha qui potser fa una escapada d'anada i tornada, algú potser farà nit en algun alberg o algun Bed&Breakfast de Castelló, potser algú encara aprofitarà per gaudir d'un cap de setmana a la Plana, qui ho sap.

Gomets Verds! Som-hi!

2 comentaris:

  1. Podem titular l'expedició "Gomets Verds on tour, 2011". Ei!!! I si ens fem samarretes???

    ResponElimina
  2. M'agrada això de GOMETS VERDS ON TOUR 2011.... Així com m'agrada això de liar-la una mica per Castelló... ja que hi baixem com a mínim que es noti no???
    Per cert gomets verds en l'enderrok del mes de març hi ha un especial dels amics de les arts amb els concerts dels Palaus (els dos)

    ResponElimina