Què és un Gomet Verd?
Un Gomet Verd és un seguidor dels Amics de les Arts amb ganes de concerts i de participar-hi activament.

Què s'ha de fer per ser un Gomet Verd?
Per ser un Gomet Verd només s'ha de voler ser-ne i posar-se un gomet verd a la cara o a la roba per identificar-se durant els concerts.

28 de maig del 2011

Gomets pel món #3

Fa dies que no actualitzem el blog (ho sabem..) moltes obligacions personals i professionals fan difícil l'actualització del blog  però estem preparant alguns post realment fantàstics.
Un petit tastet del que estem preparant: completar la trilogia a Castelló i Valènica (videos exclusius, making of realment divertits...), gomets x Madrid: què pot  passar amb uns avis de l'Inserso catalans, una foto dels amics de les arts, uns gomets sense vergonya i una càmara de video? aviat pel nostre blog i com no una crònica exhaustiva dels gomets x Berlin.
Però abans us deixem la tercera entrega dels GOMETS PEL MÓN, aquesta vegada per Escòcia concretament a Edinbugh un parell de fotos del Castell i una foto del fantàstic i molt recomanable de visitar Princes Street Gardens una meravella visual de color verd.

        El final de la Royal Mile hi ha aquest fantàstic Castell d'Edinburgh

            Una altre prespectiva del Castell d'Edinburgh 
     El centre de la ciutat el costat de l'estació hi ha Princes street garden.

Us animem a tots els que us sentiu gomets verds a fer una foto amb el gomet verd quan aneu de viatge, a la feina o també perquè no ha passejar amb el gos, envieu-la a gometsverds@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada