Què és un Gomet Verd?
Un Gomet Verd és un seguidor dels Amics de les Arts amb ganes de concerts i de participar-hi activament.

Què s'ha de fer per ser un Gomet Verd?
Per ser un Gomet Verd només s'ha de voler ser-ne i posar-se un gomet verd a la cara o a la roba per identificar-se durant els concerts.

11 de gener del 2012

Espècies per catalogar

Sí, ho sé, no tenim perdó, però és que els Gomets Verds també hem estat (i seguim estant) molt enfeinats. Uns catalogant espècies, altres amb altres feines...
Però avui tocava, ja passava de taca d'oli, o sigui que fem un post resum de les principals novetats sobre els Amics de les Arts.
I en aquestes dates, dir novetats i Amics de les Arts significa nou disc i nova gira.
Espècies per catalogar: així de clar i, alhora, sorprenent és el títol del nou disc que han preparat els Amics de les Arts. Ens ho van confessar al seu blog a mitjans de novembre. I hi van posar imaginació i van fer que uns quants anéssim abans d'hora a comprar el disc encara que aquest no hagués sortit! I tot per què? Per fer una reserva prèvia amb regal!
Ja s'han anat desvelant alguns misteris del disc, com que hi participa un petit cor de góspel, que en Ramon Aragall i en Pol Cruells en són el bateria i el baixista, que tindrà 12 cançons, que una es diu Carnaval i està feta amb el Col·lectiu Brossa... Però el què potser fa més gràcia de tot és comprovar que, com ja va passar amb el B&B, tornem a connectar a través d'icones d'infantesa: digues-li Son Goku, digues-li Jaques Cousteau.
Doncs sí, fa pocs dies van desvelar, no sense haver creat una mica de misteri, que el primer single del nou disc es dirà ni més ni menys que Monsieur Cousteau! O sigui que tots a preparar els escafandres i els submarins, que aquest cop tocarà baixar a les profunditats!
I finalment només recordar-vos que ja hi ha una llarga llista de concerts confirmats i amb entrades a la venda, en algun cas ja exhaurides i tot, i que la festa grossa començarà el 8 de març al Teatre Kursaal de Manresa. Allà estarem i esperem anar-nos-hi trobant!
Bé, ja veieu que és un post fet una mica a corre-cuita, però més val això que res, no?
Fins ben aviat!

1 comentari:

  1. Quines ganes de tornar a trobar-nos en un concert dels Amics!! Jo aniré al del dia 26 a BCN. Espero retrobar a molts dels que ens vam coneixer a Castelló!!

    ResponElimina