Què és un Gomet Verd?
Un Gomet Verd és un seguidor dels Amics de les Arts amb ganes de concerts i de participar-hi activament.

Què s'ha de fer per ser un Gomet Verd?
Per ser un Gomet Verd només s'ha de voler ser-ne i posar-se un gomet verd a la cara o a la roba per identificar-se durant els concerts.

21 de juliol del 2011

Segona trobada de GOMETS VERDS !!

Molt bon dia gomets i “gometes” d’arreu !!
Esperem que estigui anant molt i molt bé l’estiu... però com que sabem que un estiu sense concerts dels Amics no és el mateix, els Gomets Verds hem decidit posar-hi remei!!

Ja us podeu anar marcant en vermell al calendari el dia 10 de setembre perquè farem...

LA SEGONA TROBADA DE GOMETS VERDS!!! Esperem que aquesta vegada el temps ens acompanyi i puguem ser uns quants més que l’última vegada i així compartir encara més experiències, bones estones i les moltes emocions que tots hem viscut!
Ara bé, no es tractarà d’una simple trobada, sinó que qui vulgui, a més podrà participar a la GIMCANA VERDA 2.0 – versió beta (si la cosa funciona, de cara al fred en farem una altra)!!

A partir del mes d’agost, publicarem cada setmana una prova que consistirà en investigar diferents espais dels Amics com el blog, els vídeos penjats al YouTube i fins i tot les lletres de les cançons per a aconseguir una paraula clau cada setmana. En total, aconseguireu 6 paraules claus fins la setmana de la trobada de Gomets Verds. Que què haureu de fer amb aquestes paraules? Doncs molt fàcil: inventar “la història del tercer home” que tancarà la trilogia dels “homes que...”. Aquesta història haurà de contenir les 6 paraules clau recollides al llarg de les setmanes, i el dia de la trobada cadascú llegirà la seva i les comentarem.

Serà una bona oportunitat per tornar a repassar tots els vídeos i posts mítics dels Amics que tant ens han fet riure o emocionar-nos!!

Així que ja sabeu, si voleu participar a la GIMCANA VERDA 2.0 estigueu pendents del blog dels Gomets Verds perquè mica en mica anirem donant més informació del dia d’inici de la gimcana i de la trobada de Gomets del 10 de setembre.

Mitjons, petons i americanes per toots i tootes!!!

3 comentaris:

  1. Geniaaaal! M'encanta aquest ordinador verd!!

    Quines ganes!!!!

    ResponElimina
  2. Jajajajaj per fii una trobada de gometsss!!! :) M'encanta l'idea de la gincana, esperu que tingui molt d'éxit i la poguem fer!!!
    PD: amb moltes ganes de tornar a parlar dels amics el 10 de Setembre!!:) GAL·LA

    ResponElimina
  3. "Jopetes"!!! Una trobada que feu i no puc anar, tinc una boda...!! :(

    Bé, doncs a la próxima a veure si hi puc anar, i feu una altre gimcana verda!!! De totes formes aquesta gimcana la faré més que res per fer passar l'aburriment :P jejejejejejeje

    Que us ho passeu molt bé, quan arribi el dia! ;)

    ResponElimina